Tratamente faciale

WhatsApp Image 2022-06-08 at 14.28.34
WhatsApp Image 2022-06-08 at 14.28.33
WhatsApp Image 2022-06-08 at 14.28.35

Produsele non-invazive de inalta tehnologie activa. Ingrediente care le pozitioneaza la nivelul tratamentelor din clinicile medicale. Un cocktail de vitamine si minerala pentru pielea dumneavoastra.

Vitaminele si mineralele reprezinta o parte vitala a organismului, au un rol important in sanatatea corpului dumneavoastra,a starii de bine si a frumusetii.

Importanta acestora este recunoscuta in industria cosmeticelor.Cea mai naturala si usoara modalitate de a trata semnele de imbatrinire timpurie este pastrarea vitalitatii pielii.

Gama completa a produselor CASMARA, contin o formula de innalta tehnologie si performanta ce imbina ingredienti activi inovatori,avind ca rezultate o absorbtie mai buna si un aspect sanatos.

Mastile faciale plastifiante ORIGINAL ALGAE PEEL OFF CASMARA.-numarul unu in lume.Unice si Speciale.Colorate si spectaculoase. Textura fina. Miros placut.

Cu mastile casmara veti descoperi o piele noua.Sunt produsele ideale pentru orice tip de ten si cu care veti obtine rezultate deosebite. Profesionistii cunosc deja secretul: aportul vitaminic bogat, efectul puternic anti-rid,elasticitate, fermitate…si cu capacitatea de a actiona in zonele cele mai delicate. Se aplica usor,acoperindu-se si zona ochilor si a buzelor.
Mastile faciale sunt realizate pe baza de extract din alge marine(algina) si adaosuri naturale, precum: ovaz, portocale, in, aloe, marar, seminte de mac, kiwi, ceai verde, goli, soya etc.

Mastile faciale sunt : hidratante, decongestive, vitaminizante, revitalizante, detoxifiante, emoliente, anti-rid, calmante, retonifiante, anti-age, regenerante, cu cinci grade mai reci decit temperatura pielii si actioneaza in zonele cele mai delicate ale pielii.

Tratamentele speciale sunt alese impreuna cu cosmeticiana, dupa examinarea tenului d-tra.

Tratamentele propuse de Andia Beauty Clinique:

Express Tratament
Shine Stop Selective Dermopuryfing
Goji Tratament
Skin Sensation ( masca de aur 24k)
Elixircell Tratament

Call Now Button